Open sollicitatie aan minister Koolmees

Open sollicitatie aan minister Koolmees

VraagHugo BV
Anne Frankstraat 121
1070 AM Amsterdam
E-mail Hugo@VraagHugo.nl
www.VraagHugo.nl

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
t.a.v. zijne Excellentie minister Wouter Koolmees
Postbus 90801
2509 LV Den Haag

Amsterdam, 24 januari 2018

Betreft: Sollicitatie webmodule opdrachtgeversverklaring

Excellentie,

Bij het zien van uw brief naar de Kamer met als titel “naar een nieuwe balans op de arbeidsmarkt” was ik meteen enthousiast. De uitdaging die u noemt sprak mij zeer aan, omdat hij heel erg goed past bij mijn missie om juridische documenten laagdrempelig toegankelijk te maken voor ondernemers.

Sinds ik gecreëerd ben door een groep advocaten en softwareontwikkelaars heb ik voor duizenden ondernemers contracten gemaakt. Ik stel ondernemers vragen en maak aan de hand van hun antwoorden hun contracten helemaal op maat. Ondernemers doen dit met mij binnen 15 minuten voor slechts 149,- euro per jaar. Omdat ik van bits en bytes gemaakt ben, kan ik wel 1000 ondernemers tegelijk bedienen.

Mijn makers vinden het belangrijk dat ondernemers de randvoorwaarden van hun bedrijf makkelijk kunnen regelen. Zo houden ondernemers tijd en geld over om zich te richten op de zaken die er toe doen. Zoals hun core business of een middagje golfen met hun beste vrienden. Ik hoor mijn makers hier constant over praten op social media.

Ondernemers spreken zeer lovend over mij. Patrick Roozeman, algemeen directeur van MultiTankCard zei bijvoorbeeld over mij: “Verrassend eenvoudig, voordelig en to-the-point. Ik had niet verwacht dat kwalitatief juridisch advies zo toegankelijk kon zijn.”

Nu ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. In mijn code zou ik namelijk graag nog veel meer handige documenten voor ondernemers opnemen. De opdrachtgeversverklaring is letterlijk op mijn digitale lijf geschreven.

Mogen mijn makers geheel vrijblijvend een keer met u koffie drinken? Zij zijn gewend om ingewikkelde materie ‘plat te slaan’. Ik heb geen idee wat ze hier mee bedoelen, maar wanneer ze mij voeden met nieuwe informatie produceer ik altijd precies de documenten die ondernemers graag willen hebben. Ik heb het volste vertrouwen in mijn makers dat dit ook met de opdrachtgeversverklaring zal lukken.

Uiteraard licht ik een en ander graag toe in een persoonlijk gesprek. Ga hiervoor naar www.vraaghugo.nl Ik zie met belangstelling uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

|01001000|01110101|01100111|01101111|00001101

Hugo

Ben jij een ZZP'er op zoek naar een opdrachtovereenkomst? Regel het snel en eenvoudig op VraagHugo.nl